dijous, 30 d’octubre de 2014

30/10/2014


Últimament el meu grup i jo hem estat editant ens hem repartit el treball d'aquesta manera ,la Carol edita ,i el Oscar i jo fem els blocs i altres tasques similars , també ajudem una mica a la Carol i nosaltres parlem amb ella sobre que pensa i ho posem en el Blog.
La veritat es que no m'ha agradat aquest TGPE tot i que els professors  s'esforcen m'esperava un altre cosa i sem fa molt pesat, però hem de seguir treballant i intentar arribar al nostre objectiu.
El vídeo va ser força bo i la Carol ja casi esta ,el oscar i jo ens estem posant al dia amb els blocs i per el moment tot va a millor .Hem sento amb moltes ganes .

1 comentari:

  1. Un bon treball en equip no consisteix en repartir-se les feines. Un bon treball en equip és el que cada membre de l'equip aporta el que sap fer en cada ocasió. La Carol ha de fer reflexió al blog com els altres, ha d'aportar el que pensa del que passa a l'aula i fora de l'aula. El Pol ha d'editar i fer els vídeos que no ha fet. I l''Óscar també pot aportar molt més al grup.
    Hi esteu d'acord?

    ResponElimina